ÉLETGYÓGYÁSZAT

 

 

 

Minőségi élet, tudatosság, önmagunk megismerése, megoldások a hétköznapok kihívásaira – ezek a kulcsszavak vezetnek az életgyógyász tevékenységem gyakorlása során. Az általam elsajátított módszerek ötvözésével szeretetteljes légkörben mutatom az utat a bennem bízóknak.    

Az egyéni konzultáció ideje két óra, ára 17.000 forint. Keddi és szombati napokon van rá lehetőség előzetes bejelentkezés alapján személyesen és online formában. 

Pszichés vagy pszichiátriai betegségben szenvedő embereknek nincs kompetenciám segíteni, pszichoterápiás tevékenységet nem végzek. A végzettségeim nem jogosítanak erre.

Szeretném bemutatni az általam ismert és alkalmazott módszereket.

Spirituális választechnika

Az inga segítségével kapcsolatba lépünk a Felső Énünkkel, ami kapcsolatot teremt az önvalónkkal, önMAGunkkal. Az ingatáblákon keresztül megkapjuk a válaszokat. Kitisztíthatjuk a téves hiedelmeinket, a régi mintákat, a diszharmonikus energiákat letehetjük és lecserélhetjük pozitívakra. A jelen életünkből adódhatnak a blokkok, de gyakran az előző életeinkből hozzuk a gyökérokokat. Fény derülhet előző életes energiákra, melyeket arra használhatunk, hogy a diszharmóniát kitisztíthatjuk a jelen életünkből. Emberi kapcsolatokat, ügyeket tisztíthatunk és tehetünk rendbe, állatainkat, tárgyainkat és teret is tisztíthatunk így. Bármelyik tisztítás úgy hatásos, ha be tudjuk integrálni és le tudjuk földelni a változást.   

Számmisztika

A számok és a betűk nem irányítják életünket, az irányítás a miénk, ahogy a felelősség is. Ők jelző fények, hogy meglássuk mögöttük azt a Szellemi Csodát, akik valójában vagyunk.  A születési számunk és a nevünk vizsgálatával feltárjuk, milyen energiát hoztunk, mi a Lélek célja ebben az életben, milyen utat járhatunk be és milyen tapasztalásokat gyűjthetünk, mi a sorsfeladatunk és azt milyen úton tudjuk beteljesíteni. Mindez segítség ahhoz, hogy azt az energiát, amit megnyilvánítunk jelenleg a Földön, tisztább minőségben tudjuk megélni. Ez nem skatulyát jelent, ha tudatosan használjuk arra ezeket az információkat, hogy magasabb szinten megéljük az energiáinkat. 

Bach-virágterápia

Az érzelmi blokkok feloldására, traumák, veszteségek feldolgozásában nyújt nagy segítséget a dr. Bach által megalkotott rendszer.  A blokkok feloldásával ismét összhangba kerül test, lélek, szellem. Segít megőrizni lelki egyensúlyunkat vagy visszaállítani azt. Felkészülhetünk vele előre látható nehéz helyzetekre. Önismereti úton járóknak remek módszer, hogy közelebb kerülhessenek önmagukhoz. Meg lehet támogatni az esszenciákkal a számainkhoz tartozó minőségeket.  

“Ott, ahol az ember már nem egészen önmaga, ismét teljesen önmaga lesz.” – mondta dr. Bach.

Színterápia

A színek különböző minőségeket testesítenek meg. Megtudhatjuk, melyik szín vagyunk, mikor működünk a legjobban, és melyik az a szín, amelyikkel adott időszakban gyógyítani tudjuk magunkat.

Kronobiológia, kronodinamika

Születésünk pillanatában három energia hat ránk: apánké, anyánké és a Föld aznapi energiája. Ezeknek köszönhetően építjük fel és működtetjük adottságainkat, ez lesz a természetes, komfortos, „romlatlan” állapotunk. Később ezt fogjuk álcázni, védelmezni azért, hogy túléljük az életet. Ha érdekel a bioritmus, a csakrák működése, a jin és jang fázisok, a fizikai- érzelmi – szellemi sík tipológiája, kíváncsi vagy arra, te mikor tudsz a legkomfortosabban működni úgy, hogy önmagad vagy. Megtudhatod, kivel milyen kapcsolódást élsz meg, milyen feladatot vállaltál erre az életre. Ez az információ megkönnyíti számodra az emberi kapcsolataid tudatos megélését.

Gyógyuljunk irodalmi művekkel

Az irodalmi szövegeket személyiségfejlesztésre, önismeretre, az életminőségünk javítására is használhatjuk. Olvasni jó. Az olvasás a lélek orvossága.
Irodalomtanárként is tapasztalom, a szöveg kiindulópont, észrevétlenül elvezet bennünket önmagunkhoz. Megismerhetjük magunkat általa, azonosulhatunk a szereplőkkel, ráismerhetünk helyzetekre. A szöveg elgondolkodtat, inspirál, emlékeket, élményeket hív elő.

Ez az élmény egyénileg és csoportban is megtapasztalható. Csoportban közösen gondolkodhatunk, más nézőpontokat is megismerhetünk. Mert ahány olvasó, annyi értelmezés. Ahány ember, annyi sors. Elfogadó, támogató, egymásra odafigyelő közösségben könnyebben lehet gyógyulni. Olvasunk, inspirálódunk, alkotunk, gyógyulunk. Mindenki véleménye és látásmódja egyformán értékes. Szívesen meghallgatjuk, és elfogadjuk, sőt még inspirálódunk is belőle.

Grafológia

A betű mutatja a lelket, aki betűkkel ír, az valósággal benyomja ezekbe lelkének képét, mi tehát az írás által megismerhetjük az írónak a lelkét.” – mondta egy ókori athéni szónok.

Az önismeret útján járva képességeink, rejtett tartalékaink feltárására alkalmas az írásunk, rajzaink, firkáink elemzése. Írásterápiával minőségi változást tudunk elérni az életünkben.

Ha szeretnél inspiráló írásokat olvasni a blokkjaid feltérképezéséhez és oldásához, ezeket az írásaimat ajánlom: 

Te tudsz pihenni?

Te tudsz örülni?

Szabad érezni negatívat?

Örömmel és bőségben élni

Melletted szeretnék lenni

Igent mondok az életre!

Gondoskodj és adakozz jól!

Elfelejtettük volna?

Együtt gyógyulni

Aminek meg kell történnie

Akciózunk

A Fény bennem...

A cipő

2020.09.20. Nyílik az ajtó 

Érdekel, hogyan tudsz önMAGad legjobb verzójává válni? Akkor kérdd az ITT kezdd! oldalon az ingyenes tanulmányt és a blokkoldó videót!  https://makincsei.hu/itt-kezdd

 

Szeretettel: Mercz Andi

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.