makincsei logo web 03életminőség javító és kézműves műhely

 

 

ÉLETGYÓGYÁSZAT

 

 

 

Mikor tudok neked segíteni életgyógyász-életküldetési konzulensként?

Ha azt tapasztalod, hogy

* megakadt az életed

* nem működik a párkapcsolatod

* nem harmonikus a  viszonyod a szüleiddel vagy a gyerekeddel

* nehezen boldogulsz a mindennapokban

* boldogtalannak, elégedetlennek érzed magad, csalódott vagy, hogy csak ennyi az élet

* nem érzed magad jól a munkahelyeden, nem is tudod, milyen munkát végeznél szívesen

*  van egy konkrét betegséged, ami megrontja az életminőséged

* foglalkoztat az a kérdés, hogy mivégre vagy itt a földi életben, mi a feladatod, ki is vagy te tulajdonképpen 

 

Milyen eredményt várhatsz, ha velem együttműködve teszel magadért: 

Minőségi élet, tudatosság, önmagad megismerése, megoldások a hétköznapok kihívásaira.

Ezek a kulcsszavak vezetnek az életgyógyász tevékenységem gyakorlása során. Ha hozzám fordulsz, az általam elsajátított módszerek ötvözésével biztonságos, megértő, támogató szeretetteljes tiszta térben kísérlek az utadon, ameddig szükséged van rá.     

Az egyéni konzultáció ideje két óra, ára 20000 forint. Keddi, pénteki és szombati napokon van rá lehetőség előzetes bejelentkezés alapján személyesen Kaposújlakon a MA kincsei műhelyben és online formában az internet segítségével. 

Egyéni konzultáció formáiról itt tudsz tájékozódni, és jelentkezni is itt tudsz (vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen):  

Egyéni konzultáció

Energiatérképem

Szeretném bemutatni az általam ismert és alkalmazott módszereket, amelyeket komplex módon alkalmazok.

Spirituális választechnika

Kapcsolatba lépünk a Felső Énünkkel, ami kapcsolatot teremt az önvalónkkal, önMAGunkkal. Kitisztítjuk a téves hiedelmeinket, a régi mintákat, a diszharmonikus energiákat letesszük és lecseréljük támogatókra. Emberi kapcsolatokat, ügyeket tisztíthatunk és tehetünk rendbe, állatainkat, tárgyainkat és teret is tisztíthatunk így.    

Számmisztika

A számok és a betűk nem irányítják életünket, az irányítás a miénk, ahogy a felelősség is. Ők jelző fények, hogy meglássuk mögöttük azt a Szellemi Csodát, akik valójában vagyunk.  A születési számunk és a nevünk vizsgálatával feltárjuk, milyen energiát hoztunk, mi a Lélek célja ebben az életben, milyen utat járhatunk be és milyen tapasztalásokat gyűjthetünk, mi a sorsfeladatunk és azt milyen úton tudjuk beteljesíteni.  

Bach-virágterápia

Az érzelmi blokkok feloldására, traumák, veszteségek feldolgozásában nyújt nagy segítséget ez a rendszer.  A blokkok feloldásával ismét összhangba kerül szellem, lélek, test. Segít megőrizni lelki egyensúlyunkat vagy visszaállítani azt. Felkészülhetünk vele előre látható nehéz helyzetekre. Önismereti úton járóknak remek módszer, hogy közelebb kerülhessenek önmagukhoz. 

Színterápia

A színek különböző minőségeket testesítenek meg. Megtudhatjuk, melyik szín támogatásával működünk a legjobban, és melyik az a szín, amelyikkel adott időszakban gyógyítani tudjuk magunkat.

Kronobiológia, kronodinamika

Születésünk pillanatában három energia hat ránk: apánké, anyánké és a Föld aznapi energiája. Ezeknek köszönhetően építjük fel és működtetjük adottságainkat, ez lesz a természetes, komfortos, „romlatlan” állapotunk. Később ezt fogjuk álcázni, védelmezni azért, hogy túléljük az életet. Ez a módszer megmutatja, te mikor tudsz a legkomfortosabban működni úgy, hogy önmagad vagy. Megtudhatod, kivel milyen kapcsolódást élsz meg, milyen feladatot vállaltál erre az életre. Ez az információ megkönnyíti számodra az emberi kapcsolataid tudatos megélését.

Önismeret irodalmi művekkel

Az irodalmi szövegeket személyiségfejlesztésre, önismeretre, az életminőségünk javítására is használhatjuk. A szöveg kiindulópont, észrevétlenül elvezet bennünket önmagunkhoz, megismerhetjük magunkat általa.

Grafológia

Az önismeret útján járva képességeink, rejtett tartalékaink feltárására alkalmas az írásunk, rajzaink, firkáink elemzése. Írásterápiával minőségi változást tudunk elérni az életünkben.

Ha szeretnél inspiráló írásokat olvasni a blokkjaid feltérképezéséhez és oldásához, ezeket az írásaimat ajánlom a honlapról: 

Akciózunk

A Fény bennem...

2020.09.20. Nyílik az ajtó 

Mikor oldjuk meg?

Lélekkel átitatott személyiségként élni

Egyedül vagy mentorral?

***Érdekel, hogyan tudsz önMAGad legjobb verzójává válni? Akkor kérdd az ITT kezdd! oldalon a tanulmányt és a blokkoldó videót ide kattintva:  Így válj önMAGad legjobb verziójává! ***

Ha érdekel az önismeret, és szeretnél értesülni az írásaimról, a MA kincsei műhely programjairól, és kéred minden hónap végén az ingyenes online MA Kincsei Magazint, kérlek iratkozz fel a hírlevélre itt az oldal alján. 

Pszichés vagy pszichiátriai betegségben szenvedő embereknek nincs kompetenciám segíteni, pszichoterápiás tevékenységet nem végzek. A végzettségeim nem jogosítanak erre.

Szeretettel: Mercz Andrea tudatosság-mentor

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.