CSALÁDÁLLÍTÁS

 

 

Mikor vegyél részt családállításon?

Ha

  • szeretnél a helyedre kerülni a gyerekkori családodban, 
  • szeretnéd letenni a nem hozzád tartozó terheket,
  • szeretnél megérkezni a felnőtt életedbe és jól megélni a szerepeidet, 
  • szeretnéd megérteni a családodban működő energiákat, amelyek a családi dinamikát mozgatják, és
  • szeretnéd megszakítani a sort, hogy te és a gyerekeid ne vigyék tovább az akadályozó családi mintákat,

tudd, a Térben ez megtörténhet!

A hellingeri alapokon nyugvó családállítás olyan terápiás módszer, melynek segítségével el tudjuk foglalni a saját helyünket a származási családunkban, le tudjuk tenni a nem hozzánk tartozó terheket és meg tudunk érkezni a felnőtt életünkbe. Az állítás a mező által leadott energiák segítségével megmutatja, mi nincs rendben, milyen energiákhoz nem tud hozzájutni az állíttató, ki nem áll a helyén a rendszerben. 

Ne felejtsd el! Saját szüleink vagyunk, belőlük vagyunk és egy kicsit több. A legnagyobb ajándék a szüleinktől az Élet és az a szabadság, hogy túl szabad nőnünk az őseink életét meghatározó kereteken és tovább fejlődhetünk.

A családállítás általában csoportos formában történik. A kliens két-három mondatban elmondja témáját, megfogalmazza a szándékát, majd a csoportból ő a családtagok helyett megszemélyesítőket választ. A vezető megkéri az állíttatót, hogy kezeit a képviselők vállára téve helyezze el őket úgy a Térben, ahogy ott, az adott pillanatban érzi. Ezután magától elindul a személyek mozgása, ráéreznek az egyén és a hozzátartozó sorsok, események energiájára, kötődéseire. Az állítás vezetője menet közben a csoportból kiválasztja a szükséges szereplőket. A mozgásban előbb-utóbb megjelenítődik a sérült pont, a kitagadott, elfelejtett, megítélt családtag. Ezt követi a tudattalan szeretetből fakadó terhes kötődések feloldása és tudatos szeretetté alakítása. Az egyén a felvállalt sorsot nagy tisztelettel visszaadja annak, akihez az tartozik, ezáltal a gondolkodásmódja ítéletmentessé válik, és elkezdheti a saját felnőtt életét a terhek és a régi családi minták letételével. 

Pszichés vagy pszichiátriai betegségben szenvedő embereknek nincs kompetenciám segíteni, pszichoterápiás tevékenységet nem végzek. Végzettségeim nem jogosítanak erre. 

Ha a családállításról szeretnél még többet megtudni, ajánlom az alábbiakat az Írásaim közül: 

Ha szeretnél részt venni családállításon, az Események között megtalálod az időpontokat. 

Havonta egy szombati napon tartok csoportos családállítást, a keddi és szombati konzultációs napokon pedig egyéni állítást. Előzetes bejelentkezés szükséges.

Az állíttatói díj: 17.000 forint, a képviselői, segítői /képviselői részvétel 6000 forint.

✅ ✅✅Szeretnél többet megtudni a családállítás módszerének hatékonyságáról? Akkor kérd emailben az ingyenes 12 gyakran ismételt kérdést tartalmazó kisokost itt:  Minden, amit a családállításról megkérdeznél...✅✅✅

Ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a MA kincsei műhely programjairól, online tréningjeiről, kérlek iratkozz fel a hírlevélre itt az oldal alján. 

Pszichés vagy pszichiátriai betegségben szenvedő embereknek nincs kompetenciám segíteni, pszichoterápiás tevékenységet nem végzek. A végzettségeim nem jogosítanak erre.

Szeretettel: Mercz Andrea önismereti mentor

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.