makincsei logo web 03életminőség javító és kézműves műhely

 

 

CSALÁDÁLLÍTÁS

 

 

Mikor vegyél részt családállításon állíttatóként/témahozóként?

Ha

  • szeretnél a helyedre kerülni a gyerekkori családodban, 
  • szeretnéd letenni a nem hozzád tartozó terheket,
  • szeretnél megérkezni a felnőtt életedbe és jól megélni a szerepeidet, 
  • szeretnéd megérteni a családodban működő energiákat, amelyek a családi dinamikát mozgatják, és
  • szeretnéd megszakítani a sort, hogy te és a gyerekeid ne vigyék tovább az akadályozó családi mintákat,

tudd, a Térben ez megtörténhet!

 

Mikor vegyél részt segítőként egy családállításon?
A segítő - az elnevezés alapján - támogatja az állíttatót a folyamata megélésében. A másik ember szeretettel támogatása nemes emberi cselekedet, egyszer mi segítünk, máskor bennünket segítenek, ez az együttműködés alapja, ezzel egy fontos szellemi törvény, az adás-kapás törvénye valósul meg. Segítőként részt venni a saját önismereti utunkon haladáshoz is sokat tud hozzátenni, ha ezzel a szándékkal is beleállunk. Egy segítői szerepben nagy felismerések, gyógyulások történhetnek meg. Ráláthatunk olyan dolgokra a saját életünkben, amik sokat segítenek az előrehaladásban. Megélhetünk olyan szerepeket is, amiket a valós életünkben nem, fel is tudunk készülni egy ránk váró szerepre ezáltal.
Azt a tévhitet szeretném eloszlatni, hogy a segítőkre kizárólag azért van szükség, hogy az állíttató állítása megfelelő létszámú segítővel meg tudjon történni. Sokan azt mondják az állítási nap végén, hogy annyi állításuk volt, ahány szerepben részt vettek.A hellingeri alapokon nyugvó családállítás olyan terápiás módszer, melynek segítségével el tudjuk foglalni a saját helyünket a származási családunkban, le tudjuk tenni a nem hozzánk tartozó terheket és meg tudunk érkezni a felnőtt életünkbe. Az állítás a mező által leadott energiák segítségével megmutatja, mi nincs rendben, milyen energiákhoz nem tud hozzájutni az állíttató, ki nem áll a helyén a rendszerben. 

Ne felejtsd el! Saját szüleink vagyunk, belőlük vagyunk és egy kicsit több. A legnagyobb ajándék a szüleinktől az Élet és az a szabadság, hogy túl szabad nőnünk az őseink életét meghatározó kereteken és tovább fejlődhetünk.

A családállítás általában csoportos formában történik. A kliens két-három mondatban elmondja témáját, megfogalmazza a szándékát, majd a csoportból ő a családtagok helyett megszemélyesítőket választ. A vezető megkéri az állíttatót, hogy kezeit a képviselők vállára téve helyezze el őket úgy a Térben, ahogy ott, az adott pillanatban érzi. Ezután magától elindul a személyek mozgása, ráéreznek az egyén és a hozzátartozó sorsok, események energiájára, kötődéseire. Az állítás vezetője menet közben a csoportból kiválasztja a szükséges szereplőket. A mozgásban előbb-utóbb megjelenítődik a sérült pont, a kitagadott, elfelejtett, megítélt családtag. Ezt követi a tudattalan szeretetből fakadó terhes kötődések feloldása és tudatos szeretetté alakítása. Az egyén a felvállalt sorsot nagy tisztelettel visszaadja annak, akihez az tartozik, ezáltal a gondolkodásmódja ítéletmentessé válik, és elkezdheti a saját felnőtt életét a terhek és a régi családi minták letételével. 

Pszichés vagy pszichiátriai betegségben szenvedő embereknek nincs kompetenciám segíteni, pszichoterápiás tevékenységet nem végzek. Végzettségeim nem jogosítanak erre. 

Ha a családállításról szeretnél még többet megtudni, ajánlom az alábbiakat az Írásaim közül: 

Ha szeretnél részt venni csoportos családállításon, az Események között megtalálod az időpontokat. 

Havonta egy szombati napon tartok csoportos családállítást, a keddi és pénteki és szombati konzultációs napokon pedig egyéni konzultációt a családállítás és az svt ötvözésével. Előzetes bejelentkezés szükséges.

Az állíttatói díj (és az egyéni konzultáció díja): 20.000 forint, a képviselői, segítői /képviselői részvétel 7000 forint. 

 

✅ ✅✅Szeretnél többet megtudni a családállítás módszerének hatékonyságáról? Akkor kérd emailben az ingyenes 12 gyakran ismételt kérdést tartalmazó kisokost itt:  Minden, amit a családállításról megkérdeznél...✅✅✅

Ha érdekel az önismeret, és szeretnél értesülni az írásaimról, valamint a MA kincsei műhely programjairól, online tréningjeiről, szeretnéd kapni az ingyenes online MA Kincsei Magazint, kérlek iratkozz fel a hírlevélre

Szeretettel: Mercz Andrea tudatosság-mentor

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.