makincsei logo web 03életminőség javító és kézműves műhely

 

 
ESEMÉNYEK

 

 

A fa mint az egyéni életút önismereti szimbóluma

Workshop
9
a_megment_bennem_rshoz
Dátum: 2020-07-28 18:00

Helyszín: online

Ez a fa téged szimbolizál. Megmutatja, ki vagy most, min van a fókuszod, mi a jó neked a jelenlegi életedben, mi támogat. Arra is rávilágít, hogy mi hátráltat, hol van olyan blokk, aminek a felszámolására megérett az idő.

Szeretnél velünk kis csoportban a szeretet terében biztonságos, támogató közegben foglalkozni magaddal? Akkor szeretettel várunk.

Részvételi díj: 3000 Ft.

Felvétel készül a workshopról, ezt a résztvevők megkapják. Annyiszor nézhetik meg, ahányszor szeretnék. 

Aki nem tud részt venni a workshopon, a felvételt megvásárolhatja. 

Az est első részében, másfél-két órában ppt segítségével beszélek a farajz értelmezéséről. A feldolgozás egyénileg történik, kérdések alapján. Az est második részében 10 perces szünet után interaktívvá válunk. Elmondhatjátok az észrevételeiteket, kérdéseket tehettek fel, értelmezhetjük együtt a rajzaitokat. A csoport támogató, szeretetteljes légkörben tölti együtt a 3 órát, így az szólal meg, akinek kedve van, csendes megfigyelőként is részt lehet venni. A workshop előtt pár nappal arra foglak kérni, rajzolj egy fát. Ehhez megkapod az összes szükséges instrukciót. Azért kérlek arra, hogy készítsd el a rajzot korábban, hogy ne a workshop idejéből vegyük el ezt az időt. Mindenkinek egyéni, hogy mennyi időre van szüksége ehhez. És ne feledd: ez már ráhangolódás, beindítja a folyamataidat. Azt javaslom, használd tudatosan ezt a lehetőséget.  

Kérlek regisztrálj az eseménynél itt a honlapon, ha szeretnél részt venni  és én felveszem veled a kapcsolatot a további részletek megbeszélése miatt.

Amennyiben kérdésed van a kurzussal kapcsolatban, akkor is bátran keress az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen..

 

Telefon:
Email:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Dátumok:


  • 2020-07-28 18:00

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.