makincsei logo web 03életminőség javító és kézműves műhely

 

 
ESEMÉNYEK

 

 

Női és férfi minták a párkapcsolatban

Workshop
1
parkapcsolat
Dátum: 2020-07-14 18:00

Helyszín: online

Az irodalmi szövegeket személyiségfejlesztésre, önismeretre, az életminőségünk javítására is használhatjuk. Olvasni jó. Az olvasás a lélek orvossága.
Irodalomtanárként is tapasztalom, a szöveg kiindulópont, észrevétlenül elvezet bennünket önmagunkhoz. Megismerhetjük magunkat általa, azonosulhatunk a szereplőkkel, ráismerhetünk helyzetekre. A szöveg elgondolkodtat, inspirál, emlékeket, élményeket hív elő.

Észrevetted, hogy nem véletlenül kerül a kezed ügyébe éppen az az irodalmi mű, amit olvasol? Ha tudatosan nézed ezt, ráismersz, megszólít az a mű, felhívja a figyelmedet egy aktuális élethelyzetedre, megadja a megértés, sőt a változtatás lehetőségét is. Napjainkban az egyik sarkalatos pont mindannyiunk életében a párkapcsolat. Akinek nincs, szeretne. Akinek van, lehet, hogy szabadulna belőle. Van, aki lemond róla. Van, aki görcsösen akarja. Milyen minták irányítanak bennünket? Honnan hozzuk? Hogyan tudunk ezen változtatni? Hogyan tudjuk megélni azt a minőséget, amire vágyunk?

Ezen a workshopon két novella segítségével vizsgáljuk meg a női és férfi mintákat, amelyek a párkapcsolat kialakításában szerepet játszanak.

Ha szeretnél rálátni a saját mintáidra, szeretettel várlak.

Ha most nem szeretnél ilyen formában magaddal foglalkozni, de eltöltenél velünk egy kellemes estét irodalmi művek ilyen szempontú vizsgálatával, akkor is szívesen látunk.

Felvétel készül a workshopról, ezt a résztvevők megkapják. Annyiszor nézhetik meg, ahányszor szeretnék.

Aki nem tud részt venni a workshopon, a felvételt megvásárolhatja.

Az est első részében, másfél-két órában foglalkozunk 2 novellával, melyekben egy házaspár története olvasható. Az egyik novella az 1800-as évek végén íródott, a másik kortárs mű. Ismétlődő minták feltárására alkalmas a két mű összevetése. Az irodalomterápiás foglalkozások bevett módszerét követve a novellákat kezdésnek fel fogom olvasni a résztvevőknek. A feldolgozás egyénileg történik, kérdések alapján. Az est második rész 10 perces szünet után interaktívvá válunk. Elmondhatjátok az észrevételeiteket, kérdéseket tehettek fel, gondolkodjunk együtt. A csoport támogató, szeretetteljes légkörben tölti együtt a 3 órát, így az szólal meg, akinek kedve van, csendes megfigyelőként is részt lehet venni.

Részvételi díj: 3000 Ft.

Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezheted részvételi szándékodat, és én felveszem veled a kapcsolatot a további részletek megbeszélése miatt.

Amennyiben kérdésed van a kurzussal kapcsolatban, akkor is bátran keress.

 

Telefon:
Email:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Dátumok:


  • 2020-07-14 18:00

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.