ÍRÁSAIM

 

 

Ha önismeretet szeretnél ajándékozni

 
 
Kedves MA kincsei műhely oldalra Látogató!
Ha úgy érzed, szívesen megajándékoznál egy szerettedet azzal, hogy az önMAGa legjobb verziójává válás útján segítséget kapjon,
👉szeretettel ajánlom az e-könyveket és az online tréningeket.
 
 Engedd meg, hogy elmondjam az ilyen ajándékról a meglátásom. Mivel nagyon személyes, intim és bizalmas dolog az, kinek mi a problémája önmagával, a családjával, a munkájával, az egészségével, még a legbensőségesebb kapcsolatban is jó szépen tálalni, ha önismereti mentorhoz küldjük a másikat. Tudom, hogy a jószándék vezérel, szereted őt és segítenél neki.
 
 
👉Kérlek hagyd meg, hogy ő döntsön, akarja-e igénybe venni, és ha igen, melyik szolgáltatást. Látod, nincs is kitöltve az utalványon ez. Te csak a pénzösszeget határozd meg.
👉Felsoroltam a választható lehetőségeket, ezt a listát is mellékelem az utalványhoz, ha kéred. A részletekről a makincsei.hu honlapon a boltban a szellemi termékeknél lehet tájékozódni.
👉Szoktam ajánlani egy 20 perces ingyenes telefonos konzultációt az ajándékozottnak, ha szeretne segítséget kapni a választásban.
👉Az utalvány fél évig váltható be.
👉Az ajándékozót én ajándékozom meg: 30% kedvezményt kap fél éven belül a MA kincsei műhelyben.
👉Az utalványt postán küldöm az ajándékozó vagy az ajándékozott címére.
👉Ha nagyon kicsúszik az időből az ajándékozó, már nem érne oda postán az utalvány, elküldöm emailben is. Akár egy kedves kísérőszöveggel.
👉A borítékba az utalványhoz küldök a kézműves műhelyből is mindig valami apróságot.
👉Ha szeretnél ajándékutalványt ajándékozni, kérlek írj az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
 
Szeretettel: Mercz Andrea önismereti mentor
integrált család-és rendszerfelállító tréner
életgyógyász-életküldetési konzulens
a MA kincsei műhely vezetője

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.