ÍRÁSAIM

 

 

Egyéni konzultáció 2022-ben

 

 

Kedves MA kincsei műhely oldalra Látogató!

Szeretettel ajánlom az egyéni konzultációt a műhelyben velem. Mikor válaszd ezt a lehetőséget?

Ha szeretnél

- az életminőségeden javítani,

- a saját életedet élni és irányítani azt,

- kiszállni a játszmákból,

- konstruktívan együttműködni a környezeteddel úgy, hogy nem kell feladnod önmagad,

- önmagad legjobb verziója lenni?

És úgy érzed, szükséged van segítségre a benned aktuálisan felmerülő kérdéseid megválaszolásához és megoldásához. Akkor olvass tovább, ismerd meg a konzultációs ajánlataimat.

Módszerek, amiket alkalmazok: családállítás, spirituális választechnika, számmisztika, Bach-virágterápia, színterápia, kronobiológia, grafológia, irodalmi művek általi gyógyulás.

A módszerekről és rólam itt tudsz olvasni: https://makincsei.hu/eletgyogyaszat

Mi fog történni, ha eljössz hozzám konzultációra?

Felismerheted, milyen rejtetten működő generációs minták, téves hitrendszerek alakítják az életedet. A felismerést követően fel tudod számolni azokat, amelyek már nem szolgálnak, csak veszik el az energiádat, és nem tudsz hozzáférni a saját erődhöz. Segítséget kapsz az új beépítéséhez, új szokás kialakításához.

 

Instant megoldást nem tudok és nem is szeretnék neked adni. Arra biztatlak, hogy a valódi és hosszú távú siker érdekében köteleződj el, állj bele, csináld végig a folyamatot.

Mit tudok neked ígérni segítő szakemberként ehhez az önmunkához?

Azt, ami az értékrendemben kiemelten fontos érték: megbízhatóságot, kiszámíthatóságot, pontosságot, biztonságot, támogatást, gondoskodást, őszinte, nyílt, együttműködő kommunikációt.

Milyen hatása lesz a konzultációnak az életedre? 

Először is mindenképpen meg fogsz könnyebbülni. Ez már nagyon sokat segít abban, hogy lemenjen rólad az a nyomás, amit a probléma és a megoldásának stressze okozott eddig. Aztán az is meg fog történni, hogy megláthatod, nem is vagy olyan rossz helyzetben, van megoldás, és a közösen megalkotott stratégiával ráléphetsz arra az útra, ahol felelősséget tudsz vállalni és önálló döntést tudsz hozni az ügyedben. Tisztulni fognak az emberi kapcsolataid is. Egyszóval tehermentessé válsz, és bele tudsz állni a saját életedbe. Azt hangsúlyoznom kell, hogy ehhez te is kellesz. A szándékod és a cselekvési hajlandóságod a változtatásra.  

Milyen konzultációs formákból választhatsz?

- Problémafeltáró és megoldást segítő konzultáció

Itt a legaktuálisabb problémád blokkjainak feltárásához és a megoldáshoz segítelek hozzá. Az aktuális ügy fogja meghatározni, hogy melyik módszer(eke)t alkalmazzuk: családállítás, spirituális választechnika, számmisztika, Bach-virágterápia, színterápia, kronobiológia, grafológia, irodalmi művek általi gyógyulás. 

A konzultáció igénybe vehető személyesen a MA kincsei életminőség javító műhelyben Kaposújlakon, és online is.

- Egyéni családállítás

Havonta egy alkalommal, szombaton tartok csoportos állítási napot. Ha nem csoportban szeretnél jönni, gyere egyéniben. Ebben az állíttató/témahozó és az állítás vezetője vesz részt. Azt tapasztalom, hogy vannak, akiknek most erre az állítási formára van szüksége. Semmiképpen nem hasonlítanám a csoportos állításhoz, nem azt helyettesíti, meglátásom szerint ez egy teljesen más forma. Térmunka mindkettő, de másként. Itt is a mező által leadott energiák vezetnek, a Tér fogja itt is megmutatni. Sőt, ez a forma aktívabb részvételt kíván az állíttatótól. Itt az állíttató bele tud helyezkedni minden szereplőbe, az ő szemükkel tudja látni a helyzetet,mindenki álláspontját a saját bőrén tapasztalja. Az oldó mondatokat is ő fogja kimondani, nem csak a maga szerepében, hanem a többiekében is. Ez nagyon sokat tud jelenteni.

Ezt a konzultációs formát csak személyes jelenléttel ajánlom Kaposújlakon a MA kincsei műhelyben.

A konzultációk ára: 17.000 Ft

Kedvezményes lehetőségek: 16-25 éves diákoknak 50 %

                                               féléven belül újabb konzultáció 30 %

Időpontot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudsz velem egyeztetni keddi és szombati napokra. A lehetséges időpontok: 9.00-11.00, 13.00-15.00, 16.00-18.00 óra

Küldetésem, hogy segítek az embereknek megtalálni és megélni a legkiteljesedettebb önmagukat a tudatosság útjára lépve. Szeretnéd tudni, hogyan lehetsz önmagad legjobb verziója? Az önvalód megéléséhez, a helyed megtalálásához, a játszmamentes élet megteremtéséhez először is le kell tenned a terheidet.

Értékrendem a munkában:

- elfogadó, támogató légkör

- felkészültség

- őszinte, együttműködő kommunikáció

Bízom benne, hogy ez a törekvésem találkozik a te személyes céloddal, és találsz lehetőséget az együttműködésünkre.

Szeretettel várlak: Mercz Andrea önismereti mentor

integrált szemléletű család-és rendszerfelállító tréner

életgyógyász-életküldetési konzulens

a MA kincsei műhely vezetője

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.