ÍRÁSAIM

 

 

Felavattuk!

 

Kedves MA kincsei műhely oldalra Látogató!

Szeretnék hírt adni arról, hogy augusztus 14-én szombaton felavattuk a külsejében és szellemiségében megújult műhelyt. Fantasztikus nap volt. Köszönetemet szeretném kifejezni az összes résztvevőnek és a program megvalósulásában segítőknek, támogatóknak. A jó ügyeknek ez a sorsa.  Amikor hiszünk abban, hogy jó ügyet szolgálunk, jó ügyben veszünk részt, szívből és szeretettel tesszük bele magunkat, akkor ez az eredmény. A jó ügy pedig nem más, mint amit a küldetésemben is megfogalmaztam: megtaláljuk és megéljük a legkiteljesedettebb önMAGunkat a tudatosság útjára lépve. A MA kincsei életminőség javító műhellyel ezt akarom szolgálni. Minden tevékenység, program, amit a műhelyben megtartunk, ennek a része. Így volt ez a családállítás nyílt napon is. Felemelő élményeket éltünk át. Mesélek egy kicsit róla, talán így is átmegy az energiája.

 

Kezdtük egy csoportos családállítással. Az üzenetei mindenkinek szólhatnak, nem csak a résztvevőknek. Közre is adom. Nem hiába volt 38/11/2-es energiájú nap. A Bach-virágok közül a Fűzfa a 38-as számú, a sors virága: Új sorsot írok magamnak. Igen, ezt tapasztaltuk. Ez a célja a résztvevőknek, mostanra értek meg rá, és bele is állnak. Ehhez le kell tenni a nem hozzánk tartozó terheket, az elavult régi mintákat, elismerni az őseink sorsát és bátran képviselni azt, hogy nem kell követnünk őket, ha már nem szolgálnak minket. Ők sem várják ezt tőlünk. Azt szeretnék, hogy boldogok legyünk, hogy kiteljesedjünk, lehetünk többek, mint ők. Hiszen ez a világ rendje. Az utódok akkor vannak jól, ha többé tudnak válni, mint az őseik. Több pedig úgy lesz, ha megnöveljük, megsokszorozzuk azt, ami van. Vagyis az ősök munkáját, tudását építjük nagyobbá. Elismerjük azt, ahogy ők éltek, ez volt az ő sorsuk, akármilyen is volt az. Ők választották. Mert mindig van választási lehetőség. Ítélkezés helyett tanulunk az ő történetükből. Itt az állításban láttunk sorsokat. Megértettük a döntéseket, tiszteljük őket érte. Kimondtuk ezt és azt is, hogy mi élhetünk másként. Nem kell félreértelmezett szeretetből sorsközösséget vállalnunk velük, és terheket sem átvállalni, mert azzal nem segítünk. A 11-es szám energiája is jelen van, ez mesterszám, az istenemberi minőséget tartalmazza. Isten bennem van és én Istenben vagyok. Vagyis az isteni énünkre, isteni minőségünkre utal, a szellemi természetünkre. Nem vagyunk elválasztva Istentől soha. Ez a kulcs: kiszállni csak az anyagi világ vonzásából és elismerni, megismerni, megvalósítani a szellemi természetünket. Azt írtam korábban, hogy mindig van választásunk. Igen, csak nem mindig látjuk meg. Amikor eltávolodunk az isteni természetünktől. A nap zárásaként el is táncoltuk erre a Bach-virágra koreografált körtáncot. Ebben is fellelhető volt a 2-es szám energiája. Az együtté. Mert csak így megy. Önmagamban az aspektusaim is együtt vannak, a másik emberrel is együtt vagyunk, a többiekkel is együtt vagyunk. Egységben vagyunk. Az anyagi világ is egységben van a szellemi világgal. Mindig ott van a segítő kéz, amire szükségünk van. Ez a tánc koreográfiájában nagyon szépen kifejeződik. Csak engedd el bátran a melletted álló kezét, ne szorítsd görcsösen, menj tovább és hidd el, ott lesz az a kéz, mindig, akié kell neked és te is mindig nyújtod annak a kezed, akinek a tiédre van szüksége. Sosem vagyunk egyedül. Az is nagy tanulsága volt ennek az állításnak, hogy rengeteg tudás áll a rendelkezésünkre, amikkel az életünket jobbá tudjuk tenni. Legyünk hálásak ezekért és alkalmazzuk. És még egy nagyon fontos: az érzelmek megélésében, kimondásában, feldolgozásában a nőknek kell a férfiakat vezetni. Ők kérik ezt, és ha szeretettel tesszük, el is fogadják és követni fognak bennünket. Ezt a szerepet nekünk nőknek fel kell vállalni. A párunkkal, a fiúgyerekeinkkel. Szép feladat. Ehhez a nőknek jó, ha közösséget alkotnak, és támogatják egymást ebben.

Ezek az üzenetek mind passzolnak a MA kincsei műhely tevékenységeihez. Ez az állítás megnyitotta a kaput erre az útra. Szeretettel várjuk azokat, akik csatlakozni szeretnének.

Elmondom még, hogy az állítás után részesei voltunk egy hangutazásnak. Tehát beléptünk a kapun, ráléptünk az útra. Keczeli Ági szólaltatta meg a hangszereket. Nagyon szimbolikus volt, hogy az első percektől kísérője volt a hangfürdőnek egy fűnyíró hangja, akkor szólalt meg. Kint és bent. Egó és Lélek. Férfi és Nő. Anyagi világ és szellemi világ.  Nem magyarázom. Értitek. Azt mesélem csak el, hogy a benti hangok határozottan, de szeliden nyilvánultak meg, nem akarták megsemmisíteni a kinti hangokat. És el is érték a célt, mert a kinti hangok megszelidülve egyre távolodva teret engedtek a benti hangoknak. Ebben is a 2-es energia erősödött meg: EGYÜTT. Hiszen mindegyiknek helye van, nem léteznek egymás nélkül. Nem választani kell közülük, hanem egybeforrasztani őket.

Aztán megettük a vegán ebédet és kötetlenül beszélgettünk. Fantasztikus nap volt. HÁLA.

Azzal zárom a beszámolót, amivel kezdődött a nap. Húztunk a 64 kártyából álló SZELLEM üzenetei csomagból egy üzenetet. Közreadom azt, amit a csoportnak kaptunk, és én a műhely tevékenységeinek célkitűzéseként is érzek: Teljesen és bátran élek. Az életem reménnyel és erővel teli. Életem minden aspektusa békében van.

Szeretettel: Mercz Andi

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.