ÍRÁSAIM

 

 

Írj egy történetet!

 
 
 
 
 
Kedves MA kincsei műhely oldalra Látogató!
 
Ahogy már említettem, kihívást hirdettem a nyárra. Minden hónapra egy feladatot. Mindegyik a MA kincsei műhelyhez kapcsolódik. Segítsük egymást. Te népszerűsíteni a műhelyem azzal, hogy részt veszel a kihívásban aktívan, én pedig megmutatom, mire tudod használni a műhely tevékenységeit, mire jó a létezése a világban. Persze azt is elmondhatod, mit szeretnél, mi nem tetszik benne, szívesen veszem a visszajelzést és ígérem, hogy meg fogom fontolni. Mit szólsz? Benne vagy? 
 
A júniusi kihívás tárgya a műhely logója volt. A júliusié pedig az a 3 kép, ami a nagyterem egyik falát díszíti. Az 1., a rézkarc László Barbara barátnőm alkotása, a másik 2 pedig Várkonyi Ágié. Neked mit mondanak? Milyen történet bontakozik ki benned általuk? 
 
Ha részt szeretnél venni a kihívásban, arra kérlek, hogy írd le, jó hosszan, ne fogd vissza magad. Engedd meg, hogy magával ragadjon és áradjon ki belőled a történet. Ha leírtad, kérlek küldd el nekem július 4-éig. És járulj hozzá, hogy név nélkül megosszam az oldalon. Hadd olvassák mások is, hadd kapjanak ők is belőle.
 
Ha ezt mind megteszed, kapsz tőlem egy 5000 Ft értékű ajándékutalványt, amit a nyáron beválthatsz (aug. 31-ig). Az egyik nyári műhelymunkára a 8 közül. Pont ennyibe kerül a részvételi díj. Itt találod a lehetőségeket. 
Akár már a július 2-aira is. Vagy a csoportos családállításra július 10-én.
 
Ha messze vagy és nem tudsz jönni, akkor válassz a webboltból egy videós anyagot 5000 Ft értékben. Itt találod a választékot. 
 
Ha már ennyire az 5-ös szám dominál egész évben (2021=5): 5 személynek fogok adni ajándékutalványt a 3 nyári kihívásban személyes jelenlétre és 5 személynek videós anyagra, szóval összesen 10-eteknek fogom viszonozni az írását, ami nekem és a MA kincsei műhely oldal olvasóinak ajándék tőletek.
 
Akkor kihívásra fel. Jöhetnek az írások az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
Szeretettel: Mercz Andi
Címkék:

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.