ÍRÁSAIM

 

 

Családállítás GYIK 3.

 

5 dolog, amit a családállításról szoktatok kérdezni, avagy GYIK=Gyakran Ismételt Kérdések 3.

Mikor, az állítás után mennyivel fogom érzékelni, tapasztalni a változást?  

Korábban azt szoktuk mondani, hogy egy állítás energiája kb. 1 évig dolgozik, a rendszerben a változás –ami a morfogenetikus mezőben azonnal bekövetkezik- ennyi idő alatt tud megtörténni. Ha 1 év nem is, hónapok biztosan kellettek. Mostanában meg azt tapasztalom, hogy szinte azonnal megmozdul a rendszer. Elköszönünk az állíttatóval, kikísérem, és a kapuban csörög a telefonja, hívja az a személy, akivel dolgoztunk az állításban. Vagy a következő héten pl. akad vevő az eladandó házra, amire hónapok óta senki se jelentkezett, és az a személy is beleegyezik az eladásba a családból, aki addig hátráltatta, és azért mert rendeződött a viszony az állíttató és közte. A Térben. És az állíttató ezt be is engedte magába.  És akkor ez megjelenik a valóságban is. Az állíttató szinte fel sem készült még a változás befogadására, már ott is van, és bele lehet állni.

Nem szerepel a kérdésben, amit fontosnak érzek hozzátenni. A szándékot.

Azt kérem, hogy határozza meg az állíttató az állítás előtt. Mit szeretnél, mi a szándékod? És érdemes alaposan átgondolt, pontos szándékot kimondani, mert a gondolatok teremtenek, vezetni fognak az állítás során. Arra megy az energia, amerre a szándék vezeti. A szándék meghatározása nem szokott könnyű lenni az állíttatóknak. Mit is szeretnék? Annyi mindent jó lenne rendezni az életemben. Melyiket válasszam. És kiderül sokszor, hogy minden baj egy láncra van felfűzve, tehát elég csak azt az egy korrekt szándékot meghatározni és az kipucolja minden területről az aktuális akadályokat. Mert sokszor nem is az a bajunk, amit annak gondolunk. Az csak a következménye a valódi problémánknak. Amint az kiderül és kitisztul, már kezünkbe tudjuk venni az életünk irányítását. Másrészt nem várhatjuk, hogy egyszerre megoldunk mindet, ami be van dőlve az életünkben. Az elefántot sem esszük meg egy étkezésre, mert nagyon megfeküdné a gyomrunkat. Szépen falatonként fogyasztjuk el. És az is biztos, ha egy akadályt elgördítünk az utunkból, és azon a területen változni tudunk, az ki fog hatni az összes területre.

Mondok néhány szándékot példának. És ez egyben válasz is arra a kérdésre, hogy:

Milyen témával jöhetek, miben tud segíteni a családállítás?

-Szeretnék leválni a szüleimről. /Szeretném elengedni a szüleimet. Hogy a saját életemet élhessem.

-Szeretnék újra egészséges lenni.

- Szeretném visszaszerezni az erőmet, amiről valamikor lemondtam.

- Szeretnék a helyemre kerülni a gyerekkori családomban.

- Szeretnék harmonikus, együttműködő, szerelmen alapuló párkapcsolatot.

- Szeretném megtalálni azt a munkát, amiben ki tudok teljesedni.

- Szeretném rendezni a viszonyomat a gyerekemmel.

- Szeretném rendezni a viszonyomat a gyerekeim apjával, a volt férjemmel.  

- Szeretném visszaadni a nem hozzám tartozó terheket, hogy a saját életemet tudjam élni.

- Szeretném visszanyerni az életörömöt/bátorságot/stb.

A GYIK további témái, amikről még olvashatsz:

* Honnan tudom, hogy valóban az igazat mutatja-e a Tér, és a családtagomat képviselő személy vagy az állítás vezetője nem a személyes gondolatait mondja el?

*Kisvárosban lakom, az ismerőseim közül kerülnek ki a képviselők és az állítás vezetője is, a téma pedig elég személyes, és nem szeretném, ha másnap már az egész város tudna róla. Van erre valami megoldás?

Ezekről pedig eddig írtam: Mehetek-e autóval, tudok-e vezetni az állítás után? Nem leszek rosszul? Nem ütöm ki magam teljesen? https://makincsei.hu/irasaim/141-5-dolog-amit-a-csaladallitasrol-szoktatok-kerdezni-avagy-gyik-gyakran-ismetelt-kerdesek-uj

Elkísérhet-e (elkísérjen-e) a párom, anyukám, barátnőm, gyerekem? Jelen lehetnek-e az állításomon? https://makincsei.hu/irasaim/142-5-dolog-amit-a-csaladallitasrol-szoktatok-kerdezni-avagy-gyik-gyakran-ismetelt-kerdesek-2

Szeretettel: Mercz Andi

Címkék:

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.