ÍRÁSAIM

 

 

Családállítás GYIK 1.

 

5 dolog, amit a családállításról szoktatok kérdezni, avagy GYIK=Gyakran Ismételt Kérdések

1.Mehetek-e autóval, tudok-e vezetni az állítás után? Nem leszek rosszul? Nem ütöm ki teljesen magam?

Nem kellene hogy rosszul legyél, ahogy egy fogkezelés vagy bármilyen orvosi kezelés előtt, alatt, után sem kellene. Mégis megtörténik velünk. Mert félünk, és a félelmünk ezt generálja. Ez is egy jó régi minta, hogy a gyógyítás, gyógyulás rosszulléttel jár. Van egy jó hírem, kioldható

Éppen ezért vagyunk sokan, akik inkább bele se kezdünk ettől való félelmünkben. Ha neked ilyen gondolataid vannak, azt ajánlom, először ennek az oldásán dolgozz, dolgozzunk. Nem vagy elkésve, nem maradsz le semmiről, ha nem ugrasz fejest azonnal egy állításba. Sőt, felkészületlenül elindulni igazából felelőtlenség is. Sarkosan fogalmazva az oldási folyamat nem úgy történik, hogy odaviszem a testem, otthagyom, a szakember pedig szerelje meg, én majd visszajövök érte és fizetek és akkor garancia van rá, hogy működni is fog. Az emberi testben tudatossággal bíró lélek van, nem olyan, mint az elromlott autó, amit odavisszük a szervizbe, otthagyhatjuk, mi elmehetünk a dolgunkra, és a megbeszélt időre visszamehetünk a megjavított autóért, ami tökéletesen fog ezután működni. Velünk csak úgy tud megtörténni a változás, ha részt veszünk benne. És ennek nem kell nehéznek lenni, nem kell szenvedéssel járnia. Azt nem mondom, hogy egyáltalán nem lesz diszkomfortérzésed közben, hogy nem fogsz sírni, akár kiborulni, megzuhanni, de azt igen, hogy ettől nem kell tartani, mert ez is a fejlődést szolgálja, és nem kell hosszú távon fennmaradnia. Megéled akkor és ott, betölti a szerepét és azzal lezárul. Miért borulhatsz ki közben? Mert eddig sose élted meg azt a fájdalmat, veszteséget, traumát, most fog feljönni és elborítani ez az érzés. És miért nem élted meg eddig? Mert életben szerettél volna maradni. És ezt így tudtad megoldani, ez volt a túlélésed módja. Ez rendben van, teljesen normális emberi viselkedésünk. Mindaddig amíg rá nem jövünk, hogy nem csak a túlélés az élet, vagyis tulajdonképpen az nem is az. A megélés az élet. És ha eddig nem így teltek az éveink, nem megéltünk, hanem túléltünk, akkor ez nem fog menni magától és azonnal, ezt is meg kell tanulnunk. Kimondom: Élni is meg kell tanulnunk. Azt is tudom garantálni, hogy csak annyit fogsz az állítás alatt és után megélni, amivel elbírsz, a Tér neked meg sem mutat többet, vagyis Te nem fogsz többet érzékelni akkor.

Tehát nyugodtan keress meg azzal, ha ezt érzed, hogy szeretnél változtatni az életeden, szeretnél állítást kérni ehhez, de félsz attól, hogyan hat rád, nem érzed magad elég stabilnak ahhoz, hogy bele merj vágni.

A GYIK további témái, amikről még olvashatsz:

*Elkísérhet-e (elkísérjen-e) a párom, anyukám, barátnőm, gyerekem? Jelen lehetnek-e az állításomon?

*Mikor, az állítás után mennyivel fogom érzékelni, tapasztalni a változást?  

*Milyen témával jöhetek, miben tud segíteni a családállítás?

* Honnan tudom, hogy valóban az igazat mutatja-e a Tér, és a családtagomat képviselő személy vagy az állítás vezetője nem a személyes gondolatait mondja el?

Szeretettel: Mercz Andi

Címkék:

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.