ESEMÉNYEK

 

 

 

Női minőségbe állás családállítással

Családállítás
csaladallitas
Dátum: 2022-02-20 10:00 - 16:00

Helyszín: MA kincsei műhely, Kaposújlak

Szeretettel hívlak 2022 februárjában egy programsorozat második részére.
A 2-es számokat tartalmazó napokon a családállítás módszere kerül a fókuszba ezeken a programokon. 
A leghatékonyabb az lenne, ha mindhárom alkalmon részt vennél.
 
2022.02.02. és 2022.02.22. online előadás és beszélgetés a családi rendelmélet alapján a női minőségről 2-2 óra időtartamban. A részvételi díj: 2022 Ft.
Ezekről a programokról itt olvashatsz: https://makincsei.hu/esemenyek/41-a-noi-minoseg-szerepe-a-csaladi-rendszerben
https://makincsei.hu/esemenyek/42-a-szemelyiseg-a-lelek-es-a-belso-gyermek-kapcsolata
 
2022.02.20. 10.00-16.00 óra között 6 óra időtartamú csoportos családállítás Kaposújlakon a MA kincsei műhelyben, melyen 2 állítást tartunk.
 
Arra is van lehetőség természetesen, hogy egy vagy két programon vegyél részt. 

Mikor vegyél részt családállításon állíttatóként /témahozóként ezen a napon?
Ha 
- szeretnéd letenni azokat a terheket, amik akadályoznak abban, hogy a saját életed éld
- szeretnéd elfoglalni a helyed a gyerekkori és/vagy a felnőtt családodban 
- úgy érzed, titok, titkok vannak a családi rendszeredben, és ennek az energiája akadályoz a továbbhaladásban
- úgy érzed, az életenergiád nem áramlik, élni se nagyon van kedved
- észrevetted, hogy ugyanaz a betegség öröklődik genetikailag a családodban, és szeretnéd megérteni a családodban működő energiákat, amelyek a családi dinamikát mozgatják
- szeretnéd megszakítani a sort, hogy te és a gyerekeid ne vigyék tovább az akadályozó családi mintákat.
Tudd, a Térben ez megtörténhet!
 
Mi a módszer szellemi háttere:
A hellingeri alapokon nyugvó családállítás olyan terápiás módszer, mely információs mezőből lehívott információkkal dolgozik. Segítségével a megfelelő helyre tudunk állni a szerepeinkben, le tudjuk tenni a nem hozzánk tartozó terheket és meg tudunk érkezni a felnőtt életünkbe. Felelősséget tudunk vállalni magunkért. Az állítás a mező által leadott információk segítségével megmutatja, mi nincs rendben, milyen energiákhoz nem tud hozzájutni az állíttató, ki nem áll a helyén a rendszerben. Ne felejtsd el! Saját szüleink vagyunk, belőlük vagyunk és egy kicsit több. A legnagyobb ajándék a szüleinktől az Élet és az a szabadság, hogy túl szabad nőnünk az őseink életét meghatározó kereteken és tovább fejlődhetünk.
Hogyan történik?
A családállítás csoportos formában történik. Az állíttató/témahozó két-három mondatban elmondja témáját, megfogalmazza a szándékát. Ezen a napon főként a női minőséggel, a szeretet áramlásának megakadásával dolgozunk, így lehet az a szándék, hogy szeretnéd azokat a generációs mintákat letenni, azokat a terheket visszaadni, amik gátolnak abban, hogy a szeretet áramoljon benned. A szándék kimondása után az állíttató a csoportból a segítők/képviselők közül a családtagok helyett megszemélyesítőket választ. A vezető megkéri az állíttatót, hogy kezeit a képviselők vállára téve helyezze el őket úgy a Térben, ahogy ott, az adott pillanatban érzi. Ezután magától elindul a személyek mozgása, ráéreznek az egyén és a hozzátartozó sorsok, események energiájára, kötődéseire. Az állítás vezetője menet közben a csoportból kiválasztja a szükséges szereplőket. A mozgásban előbb-utóbb megjelenítődik a sérült pont, esemény, esetleg a kitagadott, elfelejtett, megítélt családtag. Ezt követi a tudattalan szeretetből fakadó terhes kötődések feloldása és tudatos szeretetté alakítása. Az egyén a felvállalt sorsot nagy tisztelettel visszaadja annak, akihez az tartozik, ezáltal a gondolkodásmódja ítéletmentessé válik, és elkezdheti a saját felnőtt életét a terhek és a régi családi minták letételével.
 
Mikor vegyél részt segítőként egy családállításon?
A segítő - az elnevezés alapján - támogatja az állíttatót a folyamata megélésében. A másik ember szeretettel támogatása nemes emberi cselekedet, egyszer mi segítünk, máskor bennünket segítenek, ez az együttműködés alapja, ezzel egy fontos szellemi törvény, az adás-kapás törvénye valósul meg. Segítőként részt venni a saját önismereti utunkon haladáshoz is sokat tud hozzátenni, ha ezzel a szándékkal is beleállunk. Egy segítői szerepben nagy felismerések, gyógyulások történhetnek meg. Ráláthatunk olyan dolgokra a saját életünkben, amik sokat segítenek az előrehaladásban. Megélhetünk olyan szerepeket is, amiket a valós életünkben nem, fel is tudunk készülni egy ránk váró szerepre ezáltal. Ezen a napon minden résztvevőnek tud gyógyulni a saját rendszere a szeretet témában.

Azt a tévhitet szeretném eloszlatni, hogy a segítőkre kizárólag azért van szükség, hogy az állíttató állítása megfelelő létszámú segítővel meg tudjon történni.
 
Az állítások kb.1,5-2 óra időtartamúak.
 
Milyen öltözékben gyere?
Kényelmes ruhában gyere, és úgy készülj, hogy a világos, tágas, meleg, barátságos hangulatú terembe utcai cipővel nem megyünk be. Papucsot adok, és hozhatsz is, ha a sajátodat szereted.
 
Mit egyél és igyál ezen a napon?
A pozitív életminőségünk fenntartásához elengedhetetlen minőségi ételek és italok fogyasztása. Az állítási folyamatban megmozgatott energiák kezeléséhez is megerősítő, ha nem eszünk össze mindenféle mesterséges adalékanyagokkal telepakolt élelmiszert, amire ilyenkor hajlamos az, aki nem elég tudatos. Amikor én vettem részt csoportos programokon más városban, legtöbbször nehézséget okozott minőségi ételhez jutni. Ezért én úgy döntöttem, a műhelyben a csoportos programokon meg fogom kínálni a résztvevőket étellel is. És megadjuk az időt is a táplálkozásra. Az alapanyagok nagyrészt a saját kertemben teremnek, vagy termelőktől fogom beszerezni, és a csomagolásmentes boltban vásárolok.
 
Az ételek nem tartalmaznak húst és más állati eredetű alapanyagot. Általában zöldségleves, pogácsa, aprósütemény.
Vizet, kávét, teát egész nap fogyaszthatsz.
 
Részvételi díj állíttást kérőknek 8088 Ft, segítőknek 2022 Ft.
 
Előzetes bejelentkezés szükséges, és a részvételi díjat ki kell fizetni előre helyfoglalásként. Ha mégsem tudsz eljönni, az összeget levásárolhatod a webboltban bármilyen termékre a könyvek és a tréningek közül.
 
Jelentkezni itt az eseménynél tudsz. 
 
Ha tudsz valakit, akit még érdekelhet ez a program, kérlek ajánld neki, szeretettel látom őt is.
 
Ha szükséged van még információra, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írj.
 
Szeretettel várlak: Mercz Andrea önismereti mentor
integrált szemléletű család-és rendszerfelállító tréner
életgyógyász-életküldetési konzulens
a MA kincsei műhely vezetője 

 

Telefon:
+36204501344
Email:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap

 

Dátumok:


  • 2022-02-20 10:00 - 16:00

 

EGYÉNI KONZULTÁCIÓS AJÁNLATOK

Egyéni konzultáció A MA kincsei életminőség javító műhelyben

Szeretnél

 - az életminőségeden javítani,
 - a saját életedet élni és irányítani azt,
 - kiszállni a játszmákból,
 - konstruktívan együttműködni a környezeteddel úgy, hogy nem kell feladnod önmagad,
 - önmagad legjobb verziója lenni?

És úgy érzed, szükséged van coaching segítségre a benned aktuálisan felmerülő kérdéseid megválaszolásához. Akkor olvass tovább, ismerd meg a konzultációs ajánlataimat.

Módszerek, amiket alkalmazok: családállítás, spirituális választechnika, számmisztika, Bach-virágterápia, színterápia, kronobiológia, grafológia, irodalmi művek általi gyógyulás.

A módszerekről és rólam itt tudsz olvasni: https://makincsei.hu

Mi fog történni, ha eljössz hozzám konzultációra?

Felismerheted, milyen rejtetten működő generációs minták, téves hitrendszerek alakítják az életedet. A felismerést követően fel tudod számolni azokat, amelyek már nem szolgálnak, csak veszik el az energiádat, és nem tudsz hozzáférni a saját erődhöz. Segítséget kapsz az új beépítéséhez, új szokás kialakításához.

Instant megoldást nem tudok és nem is szeretnék neked adni. Arra biztatlak, hogy a valódi és hosszú távú siker érdekében köteleződj el, állj bele, csináld végig a folyamatot.

Mit tudok neked ígérni segítő szakemberként ehhez az önmunkához?

Azt, ami az értékrendemben kiemelten fontos érték: megbízhatóságot, kiszámíthatóságot, pontosságot, biztonságot, támogatást, gondoskodást, őszinte, nyílt, együttműködő kommunikációt.

Milyen konzultáciős formákból választhatsz?

 

1. Konzultáció az egyik videós anyagom feldolgozásához

Ha konkrétan tudod, mi az a terület, ahol a nehézségeid vannak, javaslom, hogy válassz a videós anyagaim közül. Ezek a 2-3 órás anyagok sok (új) információt tartalmaznak az adott témában, elméleti és gyakorlati segítséget adnak. Ha végiggondolod, megválaszolod a benne található kérdéseket, ki fog derülni, mi(k) az(ok) a blokk(ok), ami(k)nek a feloldásához szakmai segítségre van szükséged.

A konzultáció díja: 20000 Ft, mely tartalmazza a videós anyagot és a 2 órás konzultációt.

Milyen témákban találsz videós anyagokat:

Családi szerepeink
Férfi-női minták a párkapcsolatban
A férfi és a nő bennem 
A munka: hivatás vagy kötelesség?
Beszéljünk a halálról!
Rajzolj egy fát!
Mi akadályoz abban, hogy a szükségleteidet kifejezd, visszajelzést tudj adni és elfogadni?
Hogyan tudod megélni úgy a szabadságod, hogy ne rúgd fel a szabályokat?
Hogyan legyél tudatos?

Ízelítőnek meghallgathatsz ingyenes videóimat itt:

VIDEÓ 1 témája: elvágyódás, beletörődés, elfogadás

VIDEÓ 2 témája a nagyrabecsülés

VIDEÓ 3 témája a betegség

A videókról a honlapomon tudsz bővebben olvasni, megrendelni is itt tudod őket!

 

2. Három alkalmas csomag blokkoldáshoz, hitrendszertisztításhoz

Az első alkalommal egy irodalmi szöveg segítségével kiderítjük, mi az az energiaminőség, aminek a kibillenése központi szerepet játszik az életedben. Ezután ezt felállítjuk a Térben, helyreállítjuk az elmozdulást. A 2. és 3. alkalommal segítek letenni azokat a téves hitrendszerbeli meggyőződéseidet, amik a tudatalattidból irányítanak, és akadályoznak abban, hogy ez az energiaminőség építse és ne rombolja az életedet.

A konzultációk alkalmanként 2 óra időtartamúak. A tempódtól függően 2-3-4 hét elteltével ajánlom őket. Így másfél- három hónap alatt végig tudsz menni ezen a folyamatodon. Az a tapasztalatom, hogy aki bátran bele tud állni, annak a legközpontibb téma tud kitisztulni az életében, és utána minőségi változás áll be az életébe. De ha nem vagy ennyire bátor (lehet, hogy éppen ez a minőség az, ami gátol), és messzebbről szemléled a saját életed a konzultációk során, akkor is történni fog változás. Mindig annyi történik, amennyire készen állunk, és ez jól is van így.

A konzultációs csomag díja: 40000 Ft, 2 részletben fizethető (1. és 2. alkalommal).

 

3. Egyszeri konzultáció

Itt a legaktuálisabb problémád blokkjainak feltárásához és a megoldáshoz segítelek hozzá. Az aktuális ügy fogja meghatározni, hogy melyik módszer(eke)t alkalmazzuk: családállítás, spirituális választechnika, számmisztika, Bach-virágterápia, színterápia, kronobiológia, grafológia, irodalmi művek általi gyógyulás. A módszerekről és rólam itt tudsz olvasni: https://makincsei.hu

A konzultáció díja: 15000 Ft, időtartama 2 óra.

A konzultációk igénybe vehetők személyesen a MA kincsei életminőség javító műhelyben Kaposújlakon, és online is.

 

4. Egyéni családállítás

Havonta egy alkalommal, szombaton tartok állítási napot. De ha ez az időpont nem megfelelő neked, keddi konzultációs napra is kérhetsz időpontot.

Ez az állítási forma egyéniben történik. Az állíttató/témahozó és az állítás vezetője vesz részt. Azt tapasztalom, hogy vannak, akiknek most erre az állítási formára van szüksége. Semmiképpen nem hasonlítanám a csoportos állításhoz, nem azt helyettesíti, meglátásom szerint ez egy teljesen más forma. Térmunka mindkettő, de másként. Itt is a mező által leadott energiák vezetnek, a Tér fogja itt is megmutatni. Sőt, ez a forma aktívabb részvételt kíván az állíttatótól. Itt az állíttató bele tud helyezkedni minden szereplőbe, az ő szemükkel tudja látni a helyzetet,mindenki álláspontját a saját bőrén tapasztalja. Az oldó mondatokat is ő fogja kimondani, nem csak a maga szerepében, hanem a többiekében is. Ez nagyon sokat tud jelenteni.

Az állítások másfél-2 óra időtartamúak.
Az állíttatói díj: 15.000 Ft

Ezt a konzultációs formát csak személyes jelenléttel ajánlom Kaposújlakon a MA kincsei műhelyben.

Időpontot kérni a konzultációkra az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy e-mailcímen tudsz.

Küldetésem, hogy segítek az embereknek megtalálni és megélni a legkiteljesedettebb önmagukat a tudatosság útjára lépve. Szeretnéd tudni, hogyan lehetsz önmagad legjobb verziója? Az önvalód megéléséhez, a helyed megtalálásához, a játszmamentes élet megteremtéséhez először is le kell tenned a terheidet.

Értékrendem a munkában: 

 - elfogadó, támogató légkör
 - felkészültség
 - őszinte, együttműködő kommunikáció

Az értékrendem bemutatásához egy visszatérő kliensem esetét szeretném megosztani. Ha érdekel, itt tudod elovasni.

Bízom benne, hogy ez a törekvésem találkozik a te személyes céloddal, és találsz lehetőséget az együttműködésünkre.    

Szeretettel várlak: Mercz Andi

integrált szemléletű család-és rendszerfelállító tréner

életgyógyász-életküldetési konzulens

https://makincsei.hu/

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://www.facebook.com/makincsei

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Kedves Érdeklődők!

Készítettem a MA kincsei műhelyben beváltható ajándékutalványokat.

Ha úgy érzed, rábíznád a választást a megajándékozottra, 4000 - 6000 - 8000 - 10000 Ft értékben kérhetsz a számára ajándékutalványt.

Beváltható 2020-ban a kézműves boltomban hímzett és kötött termékekre, illetve egyéni konzultáción, csoportos foglalkozáson, családállításon való részvételre, valamint a Találd meg önMAGad a Bach-virágokkal és a Kapcsolatban önMAGammal című könyvekre.

Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kereshetsz, ha ajándékutalványt szeretnél vásárolni.

Szeretettel: Mercz Andi

 

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.