ESEMÉNYEK

 

 

 

Egyéni konzultáció - segítség a továbblépéshez

Egyéni konzultáció
 Regisztráció lezárult.
 
0
Egyéni_konzultáció
Dátum: 2022-01-11 08:00 - 2022-03-29 19:00

Helyszín: Kaposújlak vagy online

❗Úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni, mert valami akadályoz?
Ébredj egy új életre úgy, ahogy a természet is teszi, használd a téli időszakot a még meglévő terheid letételére. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani januártól áprilisig egyéni konzultációval a MA kincsei műhelyben. 
❓Mi lehet az, ami akadályoz?
❣️félsz egy korábbi kellemetlennek ítélt helyzet megismétlődésétől
❣️nem tudtad lezárni egy korábbi kapcsolatodat magadban
❣️nem tudtál elköszönni egy szerettedtől, aki már nincs veled 
 
Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, a lezárást jó, ha megteszed. 
 
❗Tudok neked ebben segíteni egyéni konzultációban.
 
❓Mikből választhatsz?
❣️problémafeltáró és megoldást hozó konzultáció
❣️egyéni családállítás
❔️❓Mikor melyiket válaszd?
Ha szorong, aggódsz, rossz érzéseid vannak, rosszul alszol, fáradékony, kedvetlen vagy, nem sok reményt látsz arra, hogy a helyzeted pozitív irányba változzon, esetleg egészségileg sem vagy jól.  És fogalmad sincs, hogy miért érzed ezek közül bármelyiket, és főleg azt, hogyan tudnál ezen változtatni.>>> ❗problémafeltáró és megoldást hozó konzultáció
Ezzel a konzultációs formával fel tudjuk tárni a blokkot és fel tudjuk oldani. 
 
Tudod, ki az, akit nehezen engedsz el, vagy egyáltalán nem tudod elengedni. Fáj, hogy már nincs veled. Annyi mindent nem beszéltetek meg, annyi mindent nem értesz, vagy egyszerűen csak hiányzik. >>> ❗egyéni családállítás
Ezzel a módszerrel meg tudsz könnyebbülni, nem a hiányból éled az életed. Helyére kerül benned az a személy vagy helyzet, aki vagy ami iránt diszharmonikus érzések vannak benned jelenleg.  
 
❔️❓Miért éppen az én segítségemet kérd?
Önismereti mentorként kísértem már ezen az úton olyanokat, akik úgy jöttek hozzám, hogy nem hitték el, képesek megváltoztatni az életüket. Hogy túlélésből megélésbe tudják fordítani azt. Hogy rajtuk múlik a sorsuk alakítása. Azzal kezdődött ez nálam is, hogy a saját életemben - mentori segítséggel - megtörténtettem ezt a fordulatot. És amikor ez velem megtörtént, tudtam, megtaláltam a megoldást arra, ami korábban, egész addig foglalkoztatott és feszített: tényleg el kell szenvednünk az életet, és nem élhetjük meg a szépségét, nem tudunk az érzelmeink fogságából kiszabadulni? Küldetésemmé vált, hogy segítsek az embereknek megtalálni és megélni a legkiteljesedettebb önMAgukat a tudatosság útjára lépve. Ehhez folyamatosan képzem magam szakmailag és járom az önfejlődés útját.
 
Ilyen csodás megélésekben volt részem a MA kincsei műhelyben a hozzám fordulók kísérésekor: 
 
" Kitisztult, mi az, ami akadályoz az előrelépésben. Beszéltünk már róla, de most más szemszögből is megvilágításra került. A jövőkép kialakításához szükséges lépések tisztázódtak. Konkrétabban tudom, hogy mit kell megváltoztatnom a kívánt életforma eléréséhez. Amikor én irányítom a saját életem. Abban még bizonytalan vagyok, hogy ezeket mind meg tudom csinálni egy nekifutásra, mert ez ismeretlen érzés. De nagy lépést tettem a jelenembe és haladok a jövőm felé a múltamat lezárva." - mondta egy 54 éves férfi a problémafeltáró és megoldást hozó konzultáció végén.
 
" Amikor kiraktuk a generációs sort, és beálltak mögém a női őseim, előttem a lányom és a születendő unokám, és még beálltak mellénk a férfiak is a jobb oldali sorba, az katartikus érzés volt. Megszületett bennem a megértés, az elfogadás, a köszönet. Én már nem viszem tovább innen a régi mintát és nem adom tovább a lányomnak és az unokámnak. Merek és tudok másként élni, önmagamat kiteljesítve. Azt felvállalva, amit szeretnék. Elhiszem, hogy nekem is van küldetésem, és meg is fogom találni azt. És érzem ebben az őseim támogatását. Ők sem szeretnének mást, mint azt, hogy mi, az utódaik ki tudjunk teljesedni. Nekik akár sikerült, akár nem. Most már nem félek. El merek indulni bátran. " - mondta egy 37 éves nő egyéni családállítás után
 
❓Hol történik a konzultáció?
Ha személyesen jössz, akkor Kaposújlakon a MA kincsei életminőség javító műhelyben. És van lehetőség online is.    
❔️❓Mennyi időt vesz igénybe? Mikor van rá lehetőség? 
A konzultáció 2 óra időtartamú. Keddi és szombati napokon van rá lehetőség. 
 
❓Mennyibe kerül? 
17.000 forint. 
❔️❓Mit kapsz a konzultáción?
-teljes figyelmet, megértést, törődést
- biztonságos, meghitt teret
- teát, kávét, vizet
- bónusznak a további önmunkához személyre szabott írott vagy hanganyagot
 
❔️❓Hol tudsz jelentkezni?
Itt az eseménynél a jelentkezem gomb megnyomásával tudsz jelentkezni. Felveszem veled a kapcsolatot ezután az időpontegyeztetés miatt.
 
Ha bármi kérdésed van vagy információra van még szükséged, és itt nem találtad meg, írj az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.  
 
Szeretettel várlak: Mercz Andrea önismereti mentor
integrált szemléletű család-és rendszerfelállító tréner
életgyógyász-életküldetési konzulens
a MA kincsei műhely vezetője
a MA kincsei műhely vezetője

 

Telefon:
+36204501344
Email:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap

 

Dátumok:


  • -tól 2022-01-11 08:00 -ig 2022-03-29 19:00

 

EGYÉNI KONZULTÁCIÓS AJÁNLATOK

Egyéni konzultáció A MA kincsei életminőség javító műhelyben

Szeretnél

 - az életminőségeden javítani,
 - a saját életedet élni és irányítani azt,
 - kiszállni a játszmákból,
 - konstruktívan együttműködni a környezeteddel úgy, hogy nem kell feladnod önmagad,
 - önmagad legjobb verziója lenni?

És úgy érzed, szükséged van coaching segítségre a benned aktuálisan felmerülő kérdéseid megválaszolásához. Akkor olvass tovább, ismerd meg a konzultációs ajánlataimat.

Módszerek, amiket alkalmazok: családállítás, spirituális választechnika, számmisztika, Bach-virágterápia, színterápia, kronobiológia, grafológia, irodalmi művek általi gyógyulás.

A módszerekről és rólam itt tudsz olvasni: https://makincsei.hu

Mi fog történni, ha eljössz hozzám konzultációra?

Felismerheted, milyen rejtetten működő generációs minták, téves hitrendszerek alakítják az életedet. A felismerést követően fel tudod számolni azokat, amelyek már nem szolgálnak, csak veszik el az energiádat, és nem tudsz hozzáférni a saját erődhöz. Segítséget kapsz az új beépítéséhez, új szokás kialakításához.

Instant megoldást nem tudok és nem is szeretnék neked adni. Arra biztatlak, hogy a valódi és hosszú távú siker érdekében köteleződj el, állj bele, csináld végig a folyamatot.

Mit tudok neked ígérni segítő szakemberként ehhez az önmunkához?

Azt, ami az értékrendemben kiemelten fontos érték: megbízhatóságot, kiszámíthatóságot, pontosságot, biztonságot, támogatást, gondoskodást, őszinte, nyílt, együttműködő kommunikációt.

Milyen konzultáciős formákból választhatsz?

 

1. Konzultáció az egyik videós anyagom feldolgozásához

Ha konkrétan tudod, mi az a terület, ahol a nehézségeid vannak, javaslom, hogy válassz a videós anyagaim közül. Ezek a 2-3 órás anyagok sok (új) információt tartalmaznak az adott témában, elméleti és gyakorlati segítséget adnak. Ha végiggondolod, megválaszolod a benne található kérdéseket, ki fog derülni, mi(k) az(ok) a blokk(ok), ami(k)nek a feloldásához szakmai segítségre van szükséged.

A konzultáció díja: 20000 Ft, mely tartalmazza a videós anyagot és a 2 órás konzultációt.

Milyen témákban találsz videós anyagokat:

Családi szerepeink
Férfi-női minták a párkapcsolatban
A férfi és a nő bennem 
A munka: hivatás vagy kötelesség?
Beszéljünk a halálról!
Rajzolj egy fát!
Mi akadályoz abban, hogy a szükségleteidet kifejezd, visszajelzést tudj adni és elfogadni?
Hogyan tudod megélni úgy a szabadságod, hogy ne rúgd fel a szabályokat?
Hogyan legyél tudatos?

Ízelítőnek meghallgathatsz ingyenes videóimat itt:

VIDEÓ 1 témája: elvágyódás, beletörődés, elfogadás

VIDEÓ 2 témája a nagyrabecsülés

VIDEÓ 3 témája a betegség

A videókról a honlapomon tudsz bővebben olvasni, megrendelni is itt tudod őket!

 

2. Három alkalmas csomag blokkoldáshoz, hitrendszertisztításhoz

Az első alkalommal egy irodalmi szöveg segítségével kiderítjük, mi az az energiaminőség, aminek a kibillenése központi szerepet játszik az életedben. Ezután ezt felállítjuk a Térben, helyreállítjuk az elmozdulást. A 2. és 3. alkalommal segítek letenni azokat a téves hitrendszerbeli meggyőződéseidet, amik a tudatalattidból irányítanak, és akadályoznak abban, hogy ez az energiaminőség építse és ne rombolja az életedet.

A konzultációk alkalmanként 2 óra időtartamúak. A tempódtól függően 2-3-4 hét elteltével ajánlom őket. Így másfél- három hónap alatt végig tudsz menni ezen a folyamatodon. Az a tapasztalatom, hogy aki bátran bele tud állni, annak a legközpontibb téma tud kitisztulni az életében, és utána minőségi változás áll be az életébe. De ha nem vagy ennyire bátor (lehet, hogy éppen ez a minőség az, ami gátol), és messzebbről szemléled a saját életed a konzultációk során, akkor is történni fog változás. Mindig annyi történik, amennyire készen állunk, és ez jól is van így.

A konzultációs csomag díja: 40000 Ft, 2 részletben fizethető (1. és 2. alkalommal).

 

3. Egyszeri konzultáció

Itt a legaktuálisabb problémád blokkjainak feltárásához és a megoldáshoz segítelek hozzá. Az aktuális ügy fogja meghatározni, hogy melyik módszer(eke)t alkalmazzuk: családállítás, spirituális választechnika, számmisztika, Bach-virágterápia, színterápia, kronobiológia, grafológia, irodalmi művek általi gyógyulás. A módszerekről és rólam itt tudsz olvasni: https://makincsei.hu

A konzultáció díja: 15000 Ft, időtartama 2 óra.

A konzultációk igénybe vehetők személyesen a MA kincsei életminőség javító műhelyben Kaposújlakon, és online is.

 

4. Egyéni családállítás

Havonta egy alkalommal, szombaton tartok állítási napot. De ha ez az időpont nem megfelelő neked, keddi konzultációs napra is kérhetsz időpontot.

Ez az állítási forma egyéniben történik. Az állíttató/témahozó és az állítás vezetője vesz részt. Azt tapasztalom, hogy vannak, akiknek most erre az állítási formára van szüksége. Semmiképpen nem hasonlítanám a csoportos állításhoz, nem azt helyettesíti, meglátásom szerint ez egy teljesen más forma. Térmunka mindkettő, de másként. Itt is a mező által leadott energiák vezetnek, a Tér fogja itt is megmutatni. Sőt, ez a forma aktívabb részvételt kíván az állíttatótól. Itt az állíttató bele tud helyezkedni minden szereplőbe, az ő szemükkel tudja látni a helyzetet,mindenki álláspontját a saját bőrén tapasztalja. Az oldó mondatokat is ő fogja kimondani, nem csak a maga szerepében, hanem a többiekében is. Ez nagyon sokat tud jelenteni.

Az állítások másfél-2 óra időtartamúak.
Az állíttatói díj: 15.000 Ft

Ezt a konzultációs formát csak személyes jelenléttel ajánlom Kaposújlakon a MA kincsei műhelyben.

Időpontot kérni a konzultációkra az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy e-mailcímen tudsz.

Küldetésem, hogy segítek az embereknek megtalálni és megélni a legkiteljesedettebb önmagukat a tudatosság útjára lépve. Szeretnéd tudni, hogyan lehetsz önmagad legjobb verziója? Az önvalód megéléséhez, a helyed megtalálásához, a játszmamentes élet megteremtéséhez először is le kell tenned a terheidet.

Értékrendem a munkában: 

 - elfogadó, támogató légkör
 - felkészültség
 - őszinte, együttműködő kommunikáció

Az értékrendem bemutatásához egy visszatérő kliensem esetét szeretném megosztani. Ha érdekel, itt tudod elovasni.

Bízom benne, hogy ez a törekvésem találkozik a te személyes céloddal, és találsz lehetőséget az együttműködésünkre.    

Szeretettel várlak: Mercz Andi

integrált szemléletű család-és rendszerfelállító tréner

életgyógyász-életküldetési konzulens

https://makincsei.hu/

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://www.facebook.com/makincsei

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Kedves Érdeklődők!

Készítettem a MA kincsei műhelyben beváltható ajándékutalványokat.

Ha úgy érzed, rábíznád a választást a megajándékozottra, 4000 - 6000 - 8000 - 10000 Ft értékben kérhetsz a számára ajándékutalványt.

Beváltható 2020-ban a kézműves boltomban hímzett és kötött termékekre, illetve egyéni konzultáción, csoportos foglalkozáson, családállításon való részvételre, valamint a Találd meg önMAGad a Bach-virágokkal és a Kapcsolatban önMAGammal című könyvekre.

Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kereshetsz, ha ajándékutalványt szeretnél vásárolni.

Szeretettel: Mercz Andi

 

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelemre, ha érdekel az önismeret és szeretnél értesülni az írásaimról és a programokról. 

 Ma Kincsei | Mercz Andrea © 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.